Joustoluoton hakeminen

Yritysluotto Flex joustoluottoa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa luottoa hakevassa yhtiössä. Joustoluottoa haetaan ja myönnetään yritykselle.

Ensimmäinen nimenkirjoitusoikeuden omaavista henkilöistä hakee joustoluottoa ja täyttää luottohakemukseen vaadittavat tiedot. Mikäli tarvitsemme toisen nimenkirjoittajan hyväksynnän, lähetämme sähköpostitse linkin, jonka kautta toinen nimenkirjoittaja pääsee hyväksymään ja allekirjoittamaan luottohakemuksen.

Myönnämme joustoluottoa kaupparekisterissä oleville suomalaisille yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Myöskään yrityksen vastuuhenkilöllä ei tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä. Luottopäätös perustuu aina kokonaisarvioon yrityksen talous- ja taustatiedoista sekä sen arvioon tulevaisuuden maksukyvystä, joten esimerkiksi kaiken ikäiset yritykset voivat saada meiltä joustoluottoa. Myös yhtiömuodoltaan kaikenlaiset yritykset voivat hakea ja saada meiltä luottoa.

Yritysluotto Flex joustoluoton edellytyksenä on yrityksen vastuuhenkilön antama omavelkainen takaus. Luoton hakija toimii myös luoton takaajana, joten hakijan tulee olla luottokelpoinen. Hakemista varten ei tarvita muita vakuuksia.

Käsittelemme hakemuksia arkisin klo 9–17. Annamme luottopäätöksen jo samana päivänä klo 16 mennessä saapuneille hakemuksille ja lähetämme luottopäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoitettavaksesi sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi lainasopimuksen Yritysluotto Flex joustoluottosi on valmis käytettäväksi ja voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa.

Nostot ja joustoluoton käyttäminen

Voit tehdä nostoja käytettävissä olevan luottorajan puitteissa lähettämällä nostopyynnön sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi. Miniminosto on 200 euroa ja myönnettyjä nostoja maksetaan yrityksen pankkitilille arkisin kello 9–17.

Voit valita Yritysluotto Flex joustoluottosi luottorajan 2 000–20 000 euron väliltä.

Miniminoston suuruus on 200 euroa. Perimme nostoista 3 % nostopalkkion, jonka maksat nostoa seuraavan kuukauden laskulla.

Tarjoamme luottorajan korotusta asiakkaille, jotka ovat hoitaneet joustoluottoaan moitteettomasti esimerkiksi maksamalla laskut ajallaan. Maksimi-luottoraja on 20 000 euroa, joten nykyisen luottorajan tulee olla enintään 15 000 euroa, jotta korotus voidaan tehdä. Mikäli haluat korottaa luottorajaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi tai puhelimitse numerossa 020 741 2032.

Takaisinmaksu ja laskutus

Lasku lähetetään kerran kuukaudessa noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää, joka on aina kuun 25. päivä. Laskuun on koottu edellisen kuukauden Yritysluotto Flex tapahtumat ja mahdollinen jäännöserä edelliseltä laskulta. Voit maksaa laskun kertamaksuna tai maksaa sen osissa. Avoimeksi jäävälle pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Luoton ajantasaisen takaisinmaksettavan loppusumman voit pyytää Yritysluotto Flexin asiakaspalvelusta puh. 020 741 2032 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi Kuukausittainen minimilyhennys on 4 % nostamastasi luoton lainapääomasta, kuitenkin vähintään 200 euroa. Voit aina myös maksaa koko käyttämäsi luoton kerralla takaisin tai tehdä minimilyhennystä suuremman kertasuorituksen.

Itse luottosopimus on veloitukseton. Sillä ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, maksat vain tekemistäsi nostoista. Laskun saadessasi voit valita, maksatko laskun kertamaksuna vai maksatko osissa.

Maksaessasi laskun osissa minimilyhennys on 4 % nostamastasi luoton lainapääomasta, kuitenkin vähintään 200 euroa.

Voit halutessasi maksaa luoton takaisin ennen eräpäivää. Takaisinmaksettavan ajantasaisen summan voit tarkastaa (arkisin klo 9–17) asiakaspalvelustamme puh. 020 741 2032 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi

Mikäli luotolla on eräännytysuhan alaista saatavaa, olemme yhteydessä luoton takaajaan ennen saatavan siirtämistä perintään. Soitamme numerosta 09 81711934 sopiaksemme takaisinmaksusta ennen mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Mikäli olet saanut meiltä puhelun, pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.