Joustoluoton hakeminen

Yritysluotto Flex joustoluottoa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa luottoa hakevassa yhtiössä. Joustoluottoa haetaan ja myönnetään yritykselle.

Ensimmäinen nimenkirjoitusoikeuden omaavista henkilöistä hakee joustoluottoa ja täyttää luottohakemukseen vaadittavat tiedot. Mikäli tarvitsemme toisen nimenkirjoittajan hyväksynnän, lähetämme sähköpostitse linkin, jonka kautta toinen nimenkirjoittaja pääsee hyväksymään ja allekirjoittamaan luottohakemuksen.

Myönnämme joustoluottoa kaupparekisterissä oleville suomalaisille yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Myöskään yrityksen vastuuhenkilöllä ei tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä. Luottopäätös perustuu aina kokonaisarvioon yrityksen talous- ja taustatiedoista sekä sen arvioon tulevaisuuden maksukyvystä, joten esimerkiksi kaiken ikäiset yritykset voivat saada meiltä joustoluottoa. Myös yhtiömuodoltaan kaikenlaiset yritykset voivat hakea ja saada meiltä luottoa.

Yritysluotto Flex joustoluoton edellytyksenä on yrityksen vastuuhenkilön antama omavelkainen takaus. Luoton hakija toimii myös luoton takaajana, joten hakijan tulee olla luottokelpoinen. Hakemista varten ei tarvita muita vakuuksia.

Käsittelemme hakemuksia arkisin klo 9–17. Annamme luottopäätöksen jo samana päivänä klo 16 mennessä saapuneille hakemuksille ja lähetämme luottopäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoitettavaksesi sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi lainasopimuksen Yritysluotto Flex joustoluottosi on valmis käytettäväksi ja voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa.

Nostot ja joustoluoton käyttäminen

Voit tehdä nostoja käytettävissä olevan luottorajan puitteissa lähettämällä nostopyynnön sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi. Miniminosto on 200 euroa ja myönnettyjä nostoja maksetaan yrityksen pankkitilille arkisin kello 9–17.

Voit valita Yritysluotto Flex joustoluottosi luottorajan 2 000–20 000 euron väliltä.

Miniminoston suuruus on 200 euroa. Perimme nostoista 3 % nostopalkkion, jonka maksat nostoa seuraavan kuukauden laskulla.

Tarjoamme luottorajan korotusta asiakkaille, jotka ovat hoitaneet joustoluottoaan moitteettomasti esimerkiksi maksamalla laskut ajallaan. Luottorajaa on mahdollista korottaa 20 000 euroon asti. Pääset tarkastelemaan luottosi tilannetta ja hakemaan luottorajan korotusta koska tahansa kirjautumalla Flex Onlineen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Kirjaudu Flex Online -itsepalveluportaaliin sivustomme oikean yläkulman KIRJAUDU -painikkeesta.

Flex Online on itsepalveluportaali, jossa pääset hallinnoimaan takaamaasi Flex joustoluottoa. Flex Onlinessa pystyt esimerkiksi koska tahansa tarkistamaan käytettävissä olevan luoton määrän, tekemään noston tai hakemaan luottorajan korotusta. Kirjaudu sisään sivustomme oikean yläkulman KIRJAUDU -painikkeesta.

Takaisinmaksu ja laskutus

Yritysluotto Flex joustoluotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Luoton kuukausittainen vähimmäiserä koostuu kuukausikorosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Vähimmäiserän sisältävä lasku lähetetään kerran kuukaudessa noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää, joka on aina kuun 25. päivä. Luoton ajantasaisen takaisinmaksettavan loppusumman voit pyytää Yritysluotto Flexin asiakaspalvelusta puh. 020 741 2032 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi

Itse luottosopimus on veloitukseton. Sillä ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, maksat vain tekemistäsi nostoista. Laskun saadessasi voit valita, maksatko laskun kertamaksuna vai maksatko osissa.

Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton kuukausittaisen vähimmäiserän, joka koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion.

Voit halutessasi maksaa luoton takaisin ennen eräpäivää. Takaisinmaksettavan ajantasaisen summan voit tarkastaa (arkisin klo 9–17) asiakaspalvelustamme puh. 020 741 2032 tai sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu.flex@yritysluotto.fi

Mikäli luotolla on eräännytysuhan alaista saatavaa, olemme yhteydessä luoton takaajaan ennen saatavan siirtämistä perintään. Soitamme numerosta 09 81711934 sopiaksemme takaisinmaksusta ennen mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Mikäli olet saanut meiltä puhelun, pyydämme ottamaan viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.