KUINKA YRITYSLUOTTO FLEX TOIMII?

Valitse joustava rahoitusratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Yritysluotto Flex joustoluotto tarjoaa yrityksellesi 2 000–20 000 euron jatkuvan limiittilainan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan kerralla tai pienemmissä osissa. Maksat korkoa ja kuluja vain käyttämästäsi luotosta. Yritysluotto Flex on uudenlainen ja joustava rahoituspalvelu pienille ja suuremmillekin yrityksille.

Mikäli tarvitset suuremman yrityslainan, tutustu Yritysluotto.fi rahoituspalveluun

Tee nostoja luottorajasi puitteissa

Voit tehdä nostoja lainalimiitistäsi niin usein kuin tarvitset ja luottorajasi antaa myöden. Nostot tapahtuvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Miniminoston suuruus on 200 euroa. Nostoista perimme 3 % nostopalkkion, jonka maksat nostoa seuraavan kuukauden laskulla. Katso tästä asiakaspalvelun yhteystiedot

Maksa takaisin kerralla tai osissa

Valitse yrityksesi tilanteeseen sopiva tapa maksaa Yritysluotto Flex joustoluottosi takaisin. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Tutustu Yritysluotto Flexin hinnoitteluun

Valitse nostettava summa

{{minVal}}
{{maxVal}}
Nosta
euroa,
maksat kuukausittain
euroa*

KUKA VOI HAKEA YRITYSLUOTTO FLEX JOUSTOLUOTTOA?

  • Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys

  • Yritys, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

  • Yrityksen vastuuhenkilöt ovat luottokelpoisia

  • Joustoluoton hakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus

Yritysluotto Flex joustoluottoa voi hakea suomalainen kaupparekisteriin merkitty yritys. Luottopäätöksemme perustuvat aina kokonaisarvioon yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuuden maksukyvystä, mutta maksuhäiriömerkinnät yrityksen luottotiedoissa estävät luoton myöntämisen. Käytämme luottopäätösten tekemiseen Suomen Asiakastieto Oy:n yritys- ja luottotietopalveluita.

Voit tehdä luottohakemuksen, mikäli sinulla on yrityksesi nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä muiden kanssa. Yritysluotto Flex joustoluoton avaamisen edellytyksenä on yrityksen vastuuhenkilön antama omavelkainen takaus. Luoton hakija toimii myös sen takaajana, joten myös hakijan tulee olla luottokelpoinen.

Hakiessa tarvitset sähköpostiosoitteen, johon lähetämme luottopäätöksen sekä luottosopimuksen sähköistä allekirjoitusta varten. Käytämme Signicatin luotettavaa ja helppokäyttöistä sähköistä allekirjoituspalvelua. Yhteystietojen lisäksi tarvitset yrityksen y-tunnuksen, arvion kuukausittaisesta liikevaihdosta ja tilinumeron, jolle laina siirretään. Sen sijaan sinun ei tarvitse koota yrityksesi tilinpäätösdokumentaatiota tai käydä erillisiä lainaneuvotteluja. Meillä kaikki hoituu sähköisesti ja hakijan aikataulun mukaisesti!

Miten haen Yritysluotto Flex Joustoluottoa?

Yritysluotto Flex joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää luottohakemuksen verkossa ja allekirjoittaa sähköpostitse lähettämämme luottosopimuksen sähköisesti. Sen jälkeen limiittilaina on käytettävissäsi ja voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa joko kerralla tai pienemmissä osissa. Sinun tarvitsee hakea joustoluottoa vain kerran, sillä lainalimiitin avaamisen jälkeen se toimii jatkuvana luottona.

Hae Yritysluotto Flex joustoluottoa verkossa

1 Täytä hakemus verkossa

Hae Yritysluotto Flex joustoluottoa verkkosivuillamme silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Lainalaskurista näet lainalimiitistä nostamasi summan kuukausittaisen minimilyhennyksen. Luoton hakemista varten sinun ei tarvitse kerätä tilinpäätösdokumentaatiota, vaan yrityksen tiedot ja sähköpostiosoite riittävät.

Allekirjoita luottosopimus sähköisesti

2 Hyväksy tarjouksemme

Käsittelemme luottohakemuksesi mahdollisimman pian ja lähetämme tarjouksen joustoluotosta ja luottosopimuksen sähköpostiisi. Voit hyväksyä lainaehdot ja allekirjoittaa luottosopimuksen sähköisesti helposti ja turvallisesti.

Tee nostoja luottorajasi puitteissa

3 Nosta mitä tarvitset

Voit itse päättää, nostatko koko lainalimiittisi kerralla vai teetkö nostoja luottorajasi puitteissa pienemmissä erissä. Vähimmäisnosto on 200 euroa ja voit tehdä nostoja niin usein kuin yrityksesi tarvitsee lisärahoitusta.

Maksa joustavasti takaisin

4 Maksa joustavasti takaisin

Myös luottosi takaisinmaksu on joustavaa. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Maksat korkoja ja kuluja aina vain nostamastasi luotosta, eikä meillä ole esimerkiksi tilinhoitopalkkioita tai muita kiinteitä maksuja.