Yritysluotto Flex joustoluoton hinnoittelu on selkeää ja avointa. Maksat korkoa ja kuluja aina vain käyttämästäsi luotosta, emmekä peri esimerkiksi tilinhoitopalkkioita tai aloitusmaksua. Yritysluotto Flex on joustava lisärahoituspalvelu yritykselle, joka tarvitsee välillä ylimääräistä puskuria kulujen tai investointien kattamiseen.

  • Kuukausikorko: 5 % nostetusta luotosta
  • Nostopalkkio: 3 % tekemästäsi nostosta
  • Tilinhoitopalkkio: 0 euroa kuukaudessa
  • Aloitusmaksu: 0 euroa
  • Viivästyskorko: 24,9 % laskun summasta

Maksa joustavasti osissa takaisin

Kuukausittainen minimilyhennys on 4 % nostamasi luoton lainapääomasta (vähintään kuitenkin 200 euroa). Lisäksi maksat luoton korko- ja nostokulut. Laskutuspäivä on joka kuun 10. päivä ja laskun eräpäivä on kuun 25. päivä. Luoton takaisinmaksu alkaa luoton myöntämistä seuraavana kalenterikuukautena. Voit aina tehdä myös minimilyhennystä suuremman kertasuorituksen, jolloin luottosi takaisinmaksu nopeutuu ja kokonaiskorkokulusi pienenevät.

Mikäli sinulla on kysyttävää hinnoittelusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Voit maksaa kaiken pois kerralla

Yritysluotto Flex joustaa yrityksesi tilanteen mukaan ja voit aina myös maksaa avoimen luoton kerralla takaisin. Maksat korkoa ja kuluja aina vain nostamastasi luotosta, ja kun taas seuraavan kerran tarvitset lisäjoustoa yrityksesi talouteen, teet vain uuden noston luottolimiitistäsi.

Lisätietoa hinnoittelusta

Maksat aina vain tekemistäsi nostoista. Kuukausierä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korosta. Kuukausittainen minimilyhennys on 4 % nostamastasi luoton pääomasta, kuitenkin vähintään 200 euroa. Näin ollen kuukausierä pienenee joka kuukausi pääoman lyhentyessä. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Nostoista perimme 3 % nostopalkkion nostoa seuraavan laskun yhteydessä. Voit aina myös maksaa koko käyttämäsi luoton kerralla takaisin tai tehdä minimilyhennystä suuremman kertasuorituksen, jolloin säästä kokonaiskorkokuluissa.

Valitse nostettava summa

{{minVal}}
{{maxVal}}
Nosta
euroa,
maksat kuukausittain
euroa*