Yritysluotto Flex joustoluoton hinnoittelu on selkeää ja avointa. Maksat korkoa ja kuluja aina vain käyttämästäsi luotosta, emmekä peri esimerkiksi tilinhoitopalkkioita tai aloitusmaksua. Yritysluotto Flex on joustava lisärahoituspalvelu yritykselle, joka tarvitsee välillä ylimääräistä puskuria kulujen tai investointien kattamiseen.

  • Kuukausikorko: 5 % nostetusta luotosta
  • Nostopalkkio: 3 % tekemästäsi nostosta
  • Tilinhoitopalkkio: 0 euroa kuukaudessa
  • Aloitusmaksu: 0 euroa
  • Viivästyskorko: 24,9 % laskun summasta

Maksa joustavasti osissa takaisin

Yritysluotto Flex joustoluotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja nostoista perimme 3 % nostopalkkion. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Luoton kuukausittainen vähimmäiserä koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Laskutuspäivä on joka kuun 10. päivä ja laskun eräpäivä on kuun 25. päivä. Luoton takaisinmaksu alkaa luoton myöntämistä seuraavana kalenterikuukautena. Voit aina tehdä myös vähimmäiserää suuremman kertasuorituksen, jolloin luottosi avoin pääoma lyhenee, kokonaiskorkokulusi pienenevät ja luottosi takaisinmaksu nopeutuu.

Mikäli sinulla on kysyttävää hinnoittelusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Voit maksaa kaiken pois kerralla

Yritysluotto Flex joustaa yrityksesi tilanteen mukaan ja voit aina myös maksaa avoimen luoton kerralla takaisin. Maksat korkoa ja kuluja aina vain nostamastasi luotosta, ja kun taas seuraavan kerran tarvitset lisäjoustoa yrityksesi talouteen, teet vain uuden noston luottolimiitistäsi.

Lisätietoa hinnoittelusta

Maksat aina vain nostamastasi luotosta. Kuukausittainen vähimmäiserä koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Pääomalle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Nostoista perimme 3 % nostopalkkion nostoa seuraavan laskun yhteydessä. Voit aina myös maksaa koko käyttämäsi luoton kerralla takaisin tai tehdä vähimmäiserää suuremman kertasuorituksen, jolloin luottosi avoin pääoma lyhenee ja säästät kokonaiskorkokuluissa.

Valitse nostettava summa

{{minVal}}
{{maxVal}}
Nosta
euroa,
maksat kuukausittain
euroa*